Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba, rănit într-un accident rutier produs la Sibiu din cauza unui șofer care a condus cu viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un conducător auto de 21 de ani din Brașov a provocat un accident azi-noapte în jurul orei 3:00, având viteza neadaptată la condițiile de drum, transmite Poliția Sibiu.

Accidentul s-a produs pe DN 7 H, în apropiere de intersecția cu Calea Șurii Mici. Tânărul de 21 de ani,  care circula spre Șura Mică, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile lovind parapetul de pe margine.

Atât șoferul cât și un pasager în vârstă de 22 de ani din Alba au fost răniți ușor în urma accidentului. Un alt pasager în vârstă de 18 ani din Mureș a fost rănit grav, având fracturi la picior.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | Sărbătoarea trandafirilor la Ciumbrud: Parada Rozelor. Fanfara județului Alba, dansatori, biclicliști, majorete

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | Sărbătoarea trandafirilor la Ciumbrud: Parada Rozelor. Fanfara județului Alba, dansatori, biclicliști, majorete Aflat la cea de-a XXI-a ediție, cel mai parfumat eveniment al anului celebrează trandafirul în toate formele sale. Îndemânarea celor mai renumiți producători din localitatea Ciumbrud va da viață standurilor frumos împodobite care vor dezvălui toate secretele acestor minunați mesageri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea