Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO. Salina ”ROMAN” Cugir: De la tratametul prin terapie salină, la ședințe gratuite de bioenergie

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Începînd din acest an,  Salina ,,Roman Cugir” și-a îmbunătățit activitatea în favoarea beneficiarilor cu încă o procedură de tratament și anume bioenergia.

  Administratorul salinei, Larion Rinja ne-a informat că în afară de tratamentul din salină, cugirenii beneficiază și de ședințe gratuite cu bioenergie REIKI, o tehnică de terapie în care este inițiat de 6 luni, din cele 3 grade de inițiere în dmeniu, acesta fiind atestat pentru gradul 1 și 2. Salina ,,Roman” a fost înființată în urmă cu aproximativ doi ani, numărul celor care au solicitat tratament se ridică la peste 600 persoane din care 60% adulți și restul copii, majoritatea acuzând probleme de astm.

Efectele salinoterapiei sunt potrivit administratorului: eliminarea focarelor de infecție ale tractului respirator; ameliorarea afectiunilor respiratorii și O.R.L; prevenirea răcelii si a gripei; curățarea căilor respiratorii de particulele din fumul de tigară; diminuarea reacțiilor alergice de sezon ș.a.

Întreprinzătorul construcției, Larion Rinja,  a pornit în demersul său de la o problemă de familie și anume, de a găsi o soliție prin care să trateze sănătatea fiului său care se confruntă cu dese și neplăcute afecțiuni de apnee, rinită alergică, polipi și amigdale inflamate. A fost o idee de bun augur care, așa cum ne-a declarat tatăl copilului, a observat cum starea de sănătate a fiului său s-a ameliorat, fără a mai fi nevoie de intervenții operatorii și nici de medicamente.  Un semnal în acest sens l-a avut și în urma unor ședințe de terapie salină, pe care copilul le-a făcut la salina de la Praid, de unde acesta se întorcea, de fiecare dată, cu o stare mult mai bună.

,,Pentru anul acesta, mi- am propus să vindecăm cât mai multe persoane cu aceste terapii 100%  natulale și fară efecte adverse nocive.

Referitor la tratamentele cu bioenergie, am simtit ca trebuie sa fac si asta. Mi-am urmat instinctul si  cred că am luat o decizie bună.

Vreau să precizez că am remarcat o înțelegere mai bună din partea medicilor din oraș, care trimit la noi, în special copii și personae vârstnice recomandându-le pentru vindecare și o cură la salină”, ne-a declarat Larion Rinja.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea