Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. Parcare incredibilă la Alba Iulia: O șoferiță a blocat o stradă întreagă

Ziarul Unirea

Publicat

în

O șoferiță a blocat, duminică seara, o stradă întreagă din Alba Iulia, după ce și-a oprit mașina în mijlocul drumului, în dreptului Hotelului Cetate.

YouTube video

Un cititor al ziaruluiunirea.ro care ne-a trimis fotografiile și filmarea, a spus că o astfel de parcare nu a mai văzut demult, deși circulă des cu mașina.

”Efectiv și-a lăsat mașina oblic, blocâd o bandă întreagă de mers. Având în vedere că pe cealaltă bandă se mai afla parcată o mașină, trecerea celor care veneau din Cetatea Alba Carolina, spre strada Aurel Vlaicu, sau invers, era imposibilă”, a spus acesta.

În apropiere se află două cafenele și este posibil ca șoferița să nu fi găsit loc în parcarea amenajată și să fi ales o soluție extremă.

Având în vedere că a blocat trecerea autoturismelor care veneau de pe strada Aurel Vlaicu, inclusiv a unei mașini SMURD sau a Serviciului de Ambulanță Județean, ar fi bine ca Poliția să se autosesizeze, mai transmite cititorul.

”Putea veni Salvarea de pe Aurel Vlaicu, iar cum trecerea ar fi fost imposibilă, pentru a ajunge la spital, ar fi trebuit să se întoarcă pentru a merge pe Calea Moților, ceea ce ar lua însemna în plus câteva minute. Să vină Poliția!”, se mai arată în mesaj.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=5004]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea