Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, ultima etapă a turului: ploaie de goluri! I. Gherman (Euro Șpring) și Biro (CS Zlatna) – „careu”, triplă pentru A. Mărginean (CS Zlatna) și Cristurean (Sportul Petrești)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ploaie de goluri, în ultima rundă a turului a Ligii a 4-a, în ciuda vremii potrivnice care a afectat starea terenului. Cu toate acestea s-a marcat pe bandă rulantă, în primele șase partide înscriindu-se 36 de goluri. S-au distins I. Gherman (Euro Șpring) și Biro (CS Zlatna) – ce și-au trecut în cont un „careu”, de asemenea în topul reușitelor se regăsesc A. Mărginean (CS Zlatna) și Cristurean (Sportul Petrești), fiecare cu câte o triplă.

Rezultate:  Olimpia Aiud – Voinţa Stremţ 7-1 (3-1)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Marcatori: Cotor (21, 42), L. Bordean (32), A. Sas (53), P. Man (54), Bălțat (75, 88), respectiv Fostoc (28).

 

La capătul celei mai categorice victorii stagionale, antrenorul Remus Țălnar și-a anunțat demisia de la echipa de seniori a Olimpiei. În actul secund s-a jucat numai la o singură poartă, în distribuția aiudenilor debutând atacantul Ionuț Scrobotă, component al formațiilor A1 și B1.

Energia Săsciori – CS Ocna Mureş 1-1 (0-0)

Marcatori: Petruse (90+2), respectiv Val. Drăgan (53, penalty) *În minutul 67 au fost eliminați Nazarie (Energia) și Kiss (CS Ocna Mureș), pentru injurii reciproce.

 

Rezultat supriză al rundei, Energia reușind să încurce planurile aspirantei la promovare, ce a pierdut două puncte imense. Chiar dacă nu au cunoscut gustul victoriei din runda inaugurală, săsciorenii au încheiat turul cu o remiză puțin scontată.

Sportul Petreşti – Cuprirom Abrud 5-2 (2-1)

Marcatori: Pamfiloiu (6), Cristurean (36, 58, 62), O. Popa (83) respectiv D. Borza (34), S. Faur (90).

 

Trupa lui Fogoroși s-a reabilitat după pasul fals din derby-ul rundei anterioare de la Șugag, ce a stabilit numele campioanei de toamnă, Cristurean realizând o triplă împotriva celei mai permeabile defensive a eșalonului.

Euro Şpring – Rapid Teiuş 4-2 (3-2)

Marcatori: I. Gherman (4, 18, 19, 89), respectiv I. Mihălțan (15,25).

După trei înfrângeri la rând, amfitrionii au câștigat împotriva penultimei clasate, ce a strâns numai două puncte în ultimele șase întâlniri.

CS Zlatna – Arieşul Apuseni Baia de Arieș 7-4 (4-0)

Marcatori: Biro (1, 18, 40, 86), An. Mărginean (45, 55, 62) respectiv C. Marc (75), Oțoiu (83, 88), Almășan (79).

 

Amfitrionii au controlat ostilitățile, avându-i în prim plan pe Ionuț Biro și Andrei Mărginean, ce au semnat toate golurile, vizitatorii contând doar după 0-6.

CIL Blaj – Transalpina Șugag 0-2 (0-1)

Marcatori: A. Fulea (17), I. Lăcătuș (90+1).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea