Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Peste 150 de preșcolari și școlari din Alba Iulia, sfaturi de la polițiști privind siguranța în mediul online, prevenirea accidentelor, hărțuirii, traficului de persoane și consumului de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu reprezentanţii instituţiilor partenere, au desfăşurat în ultimele 2 zile  acţiuni informativ – preventive dedicate siguranţei copiilor. Peste 150 de şcolari şi preşcolari din municipiul Alba Iulia au primit sfaturi de la poliţişti.  

În zilele de 21 şi 22 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia şi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, cu sprijinul cadrelor didactice, au continuat acţiunile informativ – preventive dedicate siguranței copiilor.

Astfel, peste 150  de şcolari şi preşcolari, de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş”, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 şi Asociaţia „Izvorul Tămăduirii” au participat la activităţi în cadrul cărora poliţiştii au prezentat teme privind siguranţa în mediul online, prevenirea accidentelor rutiere, prevenirea hărţuirii în şcoli, prevenirea traficului de persoane şi a consumului şi traficului de droguri.

Copii au avut ocazia să adreseze întrebări, să prezinte întâmplări şi experienţe proprii, să vizioneze filme educative, primind, totodată şi materiale de promovare a siguranţei în şcoli.

De asemenea, copii de la grădiniţe i-au așteptat pe poliţişti cu mare drag, având în vedere că micuţii s-au pregătit pentru această ocazie şi au confecţionat caschete de polițist din hârtie, pe care apoi le-au purtat cu mândrie.

Activităţile preventive vor continua în şcolile şi grădiniţele din judeţul Alba pe durata întregului an şcolar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier” Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea