Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – „U” Cluj 1-2, derby încins, cu nervi! Călin Moldovan: „E frustrant, am avut două situații clare de penalty”, Adrian Falub: „Am întâlnit cel mai bun adversar de până acum”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir – „U” Cluj s-a dovedit un derby, un meci ce a avut de toate: fotbal, suspans, faza litigioase, dar și nervi în final, amfitrionii revendicând două penalty-uri neacordate, ambele faze fiind cu Făgărășanu în prim-plan, cea din prima repriză (21) la un duel cu Abrudan fiind una la limită, a doua fiind în minutul 53, când a fost obstrucționat de Takacs.

*850 de bilete vândute, încasările donate lui „Coro”

Conform unor informații din cadrul clubului Metalurgistul, s-au vândut în jur de 850 de bilete, suma adunată (aproximativ 6800 de lei) fiind donată lui Cristian Coroian, fostul antrenor al gazdelor, amfitrionii purtînd înaintea jocului tricouri cu un mesaj de suflet: „Mereu alături de Coro”

A fost un meci pe muchie de cuțit, cu o fază litigioasă (Făgărășanu a solicitat penalty în minutul 21, la un duel cu Abrudan). Clujenii au deschis scorul prin D. Goga (14), a egalat Șaucă (22), însă la reluare Florescu (63, după o acțiune a “diamantului” D. Goga) a marcat iarăși pentru “U” într-un joc special, ale cărui încasări vor fi donate antrenorului Cristian Coroian, ce a suferit un atac cerebral în 2015. După fluierul final, jucătorii celor două echipe s-au încăierat, au intervenit forțele de ordine, arbitrii au părăsit terenul sub protecție, Șaucă și Micaș au fost avertizați iar jucătorii de la „U” au sărbătorit alături de cei 150 de fani această victorie de șase puncte, distanța dintre cele două combatante după etapa a 13-a.

*Călin Moldovan: „E frustrant, nu meritam să pierdem”

U nu a avut nicio o ocazie cu excepția finalului, când am riscat! Nu meritam să pierdem, e frustrant, egalul era mai echitabil. Am primit golurile din pricina unor naivități enorme, adversarii au dominat mijlocul terenului, unde ne-a lipsit Mădălin Popa, dar am avut două situații clare de penalty. Sunt obișnuit cu decizii radicale împotriva noastră și aș vrea să văd și eu echipa care după ce întâlnește Cugirul se plânge de arbitraj. U este principala favorită la promoare, la modul cum este organizată, din toate punctele de vedere„, a spus principalul gazdelor.

*Adrian Falub: „Am câștigat pe un teren foarte greu”

A fost un derby, Cugirul este o echipă foarte bună, cu un antrenor ce lucrează bine, cel mai puternic adversar de până acum. Am câștigat, pe un teren „greu”, unde nu s-a impus nimeni, un meci important în economia campionatului, am jucat tactic bine, adversarii și-au creat ocazii pe erorile noastre. Nu era o dispută decisivă, dar sunt meciuri ce trebuie să le câștigi, nu doar să le joci. Cele două faze de penalty sunt discutabile, de unde am stat, nu mă pot pronunța dacă au fost. Dacă ne impunem în următoarele două jocuri din finalul turului, cu Avântul Reghin și Industria Galda vom lua o opțiune serioasă la promovare, dar va fi foarte dificil„, a menționat antrenorul „șepcilor roșii”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. Dintre cele 4 formații calificate în „careul de ași”, doar Inter Unirea a evoluat în această fază și anul trecut. La Galtiu va fi prima semifinală, marți, 28 mai, iar la Unirea se va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea