Rămâi conectat

Sport

FOTO, România – Olanda 0-3 (0-0), în ultimul amical al anului! Umilință pentru „tricolori”, Stanciu și Gicu Grozav – doar după pauză

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ultimul amical a anului pentru România a însemnat o înfrângere rușinoasă, un coșmar pe „Arena Națională”, cu Olanda, 0-3 (0-0), prima pentru Cosmin Contra pe banca „tricolorilor”, joc în care ex-uniriștii Nicolae Stanciu și Gheorghe Grozav au intrat abia după pauză.

Dick Advocaat se desparte de Olanda cu o victorie, iar România a fost umilită într-un joc în care trebuia să arate că poate, dar a fost făcută KO în actul secund!!!

„Guriță” a schimbat masiv primul unsprezece, comparativ cu disputa de la Cluj, cu Turcia lui Lucescu, a experimentat, doar Chiricheș (aniversare amară pentru capitan) și Budescu mai „supraviețuind”. Umbra „Portocalei mecanice” s-a jucat însă cu o primă reprezentativă ce și-a etalat toate problemele. O dispută de verificare între naționale ce privesc Mondialul de anul viitor la TV, la fel ca și Italia (ce companie selectă avem!), un meci în care România a fost departe de precedenta reprezentație în care a strălucit Gicu Grozav.

Pantilimon a salvat cât a putut în primul mitan, însă golurile lui Depay 48, Babel 56, după faze lucrate de Berghuis în flancul stâng, au parafat o desprindere firească. Reușitele vizitatorilor au declanșat furia spectatorilor, ce au reluat pentru câteva momente clasicul război fonic cu FRF. Gicu și Alibec au încercat să dreagă busuiocul, dar scorul rușinos a fost parafat de De Jong (81)

S-a pus punct unui an chinuit și încărcat de amărăciune pentru echipa națională, uitasem repede de Daum, dar ne-am trezit puși la punct tocmai când credeam că trăim un nou început!

Fanii au arătat însă că iubesc echipa națională, că speră, la final când, în ciuda scorului de neprezentare, i-au chemat pe „tricolori” pentru un salut prelung!

România: Pantilimon – Hanca (62, Torje), Chiricheş, Moţi, Cr. Ganea – Bicfalvi (66, Alibec), Hoban (74, Pintilii) – Fl. Tănase (62, Gh. Grozav), Budescu (Stanciu 46), Chipciu – Ţucudean (Andone 46); rezerve: Niţă, Lobonţ, Bancu, Toşca, Keşeru, Grigore, Băluţă, Deac, Alibec.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=4857]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea