Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pe „Cetate”, face scor Unirea Alba Iulia cu Viitorul Ghimbav, “lanterna roşie”?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Alb-negrii” conduşi de Adorian Himcinschi au vineri, 3 noiembrie, de la ora 14.00, pe “Cetate”, un meci considerat facil, cu Viitorul Ghimbav, “lanterna roşie” a Seriei a 5-a, formaţie ce nu contează aproape deloc.

Aparent o întâlnire facilă, cu cel mai docil oponent, un joc menit să rotunjească golaverajul formaţiei albaiuliene, venită după două întâlniri în care a cucerit un singur punct (Unirea Tăşnad şi “U” Cluj), pierzându-şi invincibilitatea ce dura de 5 partide. Unirea Alba Iulia este echipa contrastelor în această toamnă: are a doua defensivă a seriei, la egalitate cu Sănătatea Cluj, cu 8 goluri primite (prima, „U” Cluj – cu cinci reuşite ale adversarilor), dar în acelaşi timp este codaşă în ierarhia eficacităţii, numai 8 goluri înscrise, la fel ca şi FC Avrig.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În continuare aceleaşi trei probleme de efectiv: S. Iacşa se antrenează normal dar trebuie să recupereze deficitul de pregătire fizică, B. Ştef a început alergările, iar I. Grozav a terminat tratamentul pentru pubalgia ce-l chinuie. „Trebuie să tratăm întâlnirea cu seriozitate şi responsabilitate. Poziţia din clasament nu reflectă mereu valoarea unei echipe, niciun joc cu este dinainte adjudecat şi e nevoie de multă muncă pentru fiecare punct”, a menţionat Adorian Himcinschi.

Trei eşecuri externe are nou-promovata din Ghimbav (la Avrig, cu „U” şi CFR 2), un singur joc câştigat din cele 9 disputate (acasă cu Unirea Tăşnad, în etapa a 5-a). Teoretic se pune numai problema diferenţei de scor câtă vreme braşovenii au peste trei goluri primite pe meci (un total de 31) şi au înregistrat 5 eşecuri consecutive, ultimul, intern, 1-7 cu CS Iernut (scorul seriei) – echipă ce a câştigat întâia oară în acest tur!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea