Rămâi conectat

Sport

În Cupa României, Industria Galda – AFC Hermannstadt | Paul Ciucă: “Cel mai greu adversar posibil! E o sărbătoare pentru noi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a avut ghinion cu carul la stabilirea jocurilor din faza a 4-a a Cupei României, urmând să primească vizita liderului Ligii a 2-a, AFC Hermannstadt, echipă condusă de fostul unirist Alexandru Pelici, ce-i are în componenţă, printre alţii pe Dîlbea, D. Tătar, Necşulescu sau Cîrstean.

Prin intermediul Cupei României, divizionarele terţe Performanţa Ighiu şi Industria Galda de Jos au oportunitatea aducerii în Alba a unor echipe din Liga 1, dacă vor reuşi să depăşească obstacolele numite ASA Tg. Mureş şi AFC Hermannstadt, două puternice divizionare secunde, plasate în prim-planul luptei pentru promovarea pe prima scenă. Partidele sunt programate miercuri, 4 octombrie, de la ora 14.30, pe „Cetate” şi Arena Comunală din Galda de Jos.

 

*Paul Ciucă: “Hermannstadt, cel mai greu adversar posibil! E o sărbătoare pentru noi”

Oportunitatea ca o echipă de pe a doua scenă să evolueze în premieră la Galda de Jos i-a făcut pe oficialii Industriei să refuze ferm propunerea venită de la Hermannstadt de a juca întâlnirea de cupă la Sibiu! “Am fost repartizaţi împotriva celui mai greu adversar posibil, Hermannsdtadt, liderul Ligii a 2-a. Şansele noastre sunt mici, dar ni le vom juca până la capăt, să vedem ce se întâmplă pe teren. Disputa repezintă o sărbătoare fotbalistică pentru noi, primul joc oficial cu o echipă din eşalonul secund la Galda şi vrem să ne ridicăm la înălţimea momentului”, a menţionat antrenorul Paul Ciucă. Clasată pe ultima treaptă a podiumului, Industria joacă sâmbătă acasă, cu Gaz Metan Mediaş 2 şi vine după două rezultate nefaste, 1-1 cu CS Iernut şi 0-1, pe “Cetate”, cu Unirea Alba Iulia, întâiul eşec stagional


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea