Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. O persoană a murit, iar alte cinci au primit îngrijiri medicale în urma unui accident rutier, în județul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane primesc îngrijiri medicale, sâmbătă, în urma unui accident rutier, produs în localitatea mureșeană Nazna, după ce șoferul unui microbuz de transport marfă nu a păstrat distanța și a lovit o mașină.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, accidentul s-a produs pe raza localității Nazna după ce șoferul unui microbuz de transport marfă nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a lovit în spate un autoturism, care urma să intre într-o curte.

Un bărbat din autoturism a decedat la scurt timp după producerea accidentului, iar două femei și un minor, aflați și ei în mașină, au suferit răni și primesc îngrijiri medicale. De asemenea, și șoferul microbuzului a fost rănit și are nevoie de îngrijiri și investigații, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș.

O altă persoană, care ar fi văzut impactul de pe marginea drumului, a solicitat o ambulanță, invocând un atac de panică.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ.

Traficul rutier în zona producerii accidentului a fost blocat pe ambele sensuri o jumătate de oră, iar apoi s-a circulat cu restricții de viteză.

Poliția Mureș continuă cercetările.

[nggallery id=4508]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea