Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. O persoană a murit, iar alte cinci au primit îngrijiri medicale în urma unui accident rutier, în județul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane primesc îngrijiri medicale, sâmbătă, în urma unui accident rutier, produs în localitatea mureșeană Nazna, după ce șoferul unui microbuz de transport marfă nu a păstrat distanța și a lovit o mașină.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, accidentul s-a produs pe raza localității Nazna după ce șoferul unui microbuz de transport marfă nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a lovit în spate un autoturism, care urma să intre într-o curte.

Un bărbat din autoturism a decedat la scurt timp după producerea accidentului, iar două femei și un minor, aflați și ei în mașină, au suferit răni și primesc îngrijiri medicale. De asemenea, și șoferul microbuzului a fost rănit și are nevoie de îngrijiri și investigații, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș.

O altă persoană, care ar fi văzut impactul de pe marginea drumului, a solicitat o ambulanță, invocând un atac de panică.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ.

Traficul rutier în zona producerii accidentului a fost blocat pe ambele sensuri o jumătate de oră, iar apoi s-a circulat cu restricții de viteză.

Poliția Mureș continuă cercetările.

[nggallery id=4508]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea