Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Campionatul Firmelor şi Instituţiilor, la baza sportivă „Fair Play” Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Baza Sportivă „Fair Play” din Alba Iulia, situată lângă Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” se va desfăşura Campionatul Firmelor şi Instituţiilor.

Competiţia este organizată sub egida Federaţiei de Minifotbal din România şi se va desfăşura în sistemul tur/retur, iar câştigătoarea va participa la Turneul Naţional.

Lotul unei echipe va cuprinde maximum 15 jucatori. Jucătorul trebuie să fie angajat al firmei sau instituţiei care face înscrierea în campionat.

Dovada apartenenţei se va face pe baza extrasului din Revisal, iar la instituţii precum ISU,  IPJ  etc. pe baza legitimaţiei de serviciu. Jocurile se vor disputa între două echipe compuse din 5 jucători plus un portar şi se vor întinde pe durata a 50 de minute (două reprize a câte 25 de minute).

Pe lângă cupe, medalii şi distincţii individuale, oraganizatorii vor oferi şi vouchere de echipament sportiv, marca Joma. Acest turneu este organizat cu scopul de a distra competitorii, scopul principal fiind însă să primeze fair play-ul. Înscrierile sunt posibile până luni, 14 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea