Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO. Doi piloți albaiulieni, pe locurile doi și șase în etapa a 4-a a Campionatului Național de Offroad al României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi piloți albaiulieni, Radu Vițălaru și Marius Gherman, s-au clasat pe locurile doi și șase, în etapa a 4-a a Campionatului Național de Offroad al României, la care au concurat 50 de echipaje și s-a organizat pe durata a trei zile la Târgoviște și în pădurile din împrejurimi.

Campionatul Național de Offroad al României are șapte etape și a ajuns la a 4-a, poliții albaiulieni fiind legitimați la Clubul Alba Off Road.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”În perioada 20-23 iulie la Targoviste si in imprejurimi, in organizarea CORB44 (Clubul de Off Road Bucuresti) a avut loc etapa a 4-a a Campionatului National de Offroad al Romaniei. Clubul nostru a participat cu doua ehipaje 242 ( Radu Vitalaru pilot & Jan Willem Eek copilot) si 239 ( Marius Gherman pilot & Mihai Florea copilot). In clasamentul general la clasa Standard A, echipajul Radu Vitalaru & Jan Willem Eek (copilot din olandez) a obtinut un merituos loc 2 concurand pe un Suzuki Samurai, iar echipajul Marius Gherman & Mihai Florea (pilot și copilot din Alba Iulia) s-a clasat pe locul 6 la aceeasi clasa. Felicitari Radu & Jan!!! Este prima clasare oficiala pe podium pentru clubul nostru de la afilierea la Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS)”, se arată într-o postare a clubului din Alba pe pagina de Facebook.

Etapa s-a desfășurat pe parcursul a trei zile.

În prima zi, piloții participanți au avut de parcurs 100 de kilometri, iar în a doua au avut un traseu de 88 de kilometri. A treia zi a fost o cursă ce s-a bazat pe abilități tehnice, candidații având o probă de trial și au parcurs un scurt traseu din oraș cu rampe abrupte și diverse obstacole.

Etapa a 5-a a campionatului se va desfășura în județul Hunedoara, în perioada 23-25 august.

[nggallery id=4379]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea