Rămâi conectat

Sport

FOTO. Doi piloți albaiulieni, pe locurile doi și șase în etapa a 4-a a Campionatului Național de Offroad al României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi piloți albaiulieni, Radu Vițălaru și Marius Gherman, s-au clasat pe locurile doi și șase, în etapa a 4-a a Campionatului Național de Offroad al României, la care au concurat 50 de echipaje și s-a organizat pe durata a trei zile la Târgoviște și în pădurile din împrejurimi.

Campionatul Național de Offroad al României are șapte etape și a ajuns la a 4-a, poliții albaiulieni fiind legitimați la Clubul Alba Off Road.

”În perioada 20-23 iulie la Targoviste si in imprejurimi, in organizarea CORB44 (Clubul de Off Road Bucuresti) a avut loc etapa a 4-a a Campionatului National de Offroad al Romaniei. Clubul nostru a participat cu doua ehipaje 242 ( Radu Vitalaru pilot & Jan Willem Eek copilot) si 239 ( Marius Gherman pilot & Mihai Florea copilot). In clasamentul general la clasa Standard A, echipajul Radu Vitalaru & Jan Willem Eek (copilot din olandez) a obtinut un merituos loc 2 concurand pe un Suzuki Samurai, iar echipajul Marius Gherman & Mihai Florea (pilot și copilot din Alba Iulia) s-a clasat pe locul 6 la aceeasi clasa. Felicitari Radu & Jan!!! Este prima clasare oficiala pe podium pentru clubul nostru de la afilierea la Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS)”, se arată într-o postare a clubului din Alba pe pagina de Facebook.

Etapa s-a desfășurat pe parcursul a trei zile.

În prima zi, piloții participanți au avut de parcurs 100 de kilometri, iar în a doua au avut un traseu de 88 de kilometri. A treia zi a fost o cursă ce s-a bazat pe abilități tehnice, candidații având o probă de trial și au parcurs un scurt traseu din oraș cu rampe abrupte și diverse obstacole.

Etapa a 5-a a campionatului se va desfășura în județul Hunedoara, în perioada 23-25 august.

[nggallery id=4379]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea