Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fundaşul albaiulian Florin Ilie a ales: va juca la ASA Tg. Mureş, în Liga a 2-a, după „experienţa” Pandurii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaşul albaiulian Florin Ilie (25 de ani) va evolua în stagiunea viitoare la ASA Tg. Mureş, echipă retrogradată din Liga 1 în această vară. Masivul apărător a acceptat provocarea venită de la o formaţie ce are drept obiectiv revenirea în elita fotbalului românesc.

Cotat, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de la suma de 450.000 de euro, ex-uniristul a jucat în returul precedent la Pandurii Tg. Jiu, alături de un alt albaiulian, Paul Păcurar, ajuns acum la Gaz Metan Mediaş, pe prima scenă. Florin Ilie a adunat 26 de jocuri în Liga 1 şi două reuşite, evoluând pentru Condordia Chiajna şi Pandurii Tg. Jiu pe prima scenă.

Va fi bătălie mare stagiunea viitoare între „albanezi” în liga a 2-a: Fl. Ilie – la ASA Tg. Mureş, Călin Cristea – la Dunărea Călăraşi, Vlad Ignat – posibil la Ripensia Timişoara (împrumutat de Performanţa Ighiu). Plus trei antrenori, Alexandru Pelici la FC Hermannstadt, cu ex-uniriştii Dîlbea şi D. Tătar, alături de foştii cugireni Cîrstean, Necşulescu şi Piko, Cornel Ţălnar la Luceafărul Oradea şi aiudeanul Bogdan Andone la ASU Poli Timişoara.

Sursa foto: gsp.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea