Rămâi conectat

Sport

Fundaşul albaiulian Florin Ilie a ales: va juca la ASA Tg. Mureş, în Liga a 2-a, după „experienţa” Pandurii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaşul albaiulian Florin Ilie (25 de ani) va evolua în stagiunea viitoare la ASA Tg. Mureş, echipă retrogradată din Liga 1 în această vară. Masivul apărător a acceptat provocarea venită de la o formaţie ce are drept obiectiv revenirea în elita fotbalului românesc.

Cotat, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de la suma de 450.000 de euro, ex-uniristul a jucat în returul precedent la Pandurii Tg. Jiu, alături de un alt albaiulian, Paul Păcurar, ajuns acum la Gaz Metan Mediaş, pe prima scenă. Florin Ilie a adunat 26 de jocuri în Liga 1 şi două reuşite, evoluând pentru Condordia Chiajna şi Pandurii Tg. Jiu pe prima scenă.

Va fi bătălie mare stagiunea viitoare între „albanezi” în liga a 2-a: Fl. Ilie – la ASA Tg. Mureş, Călin Cristea – la Dunărea Călăraşi, Vlad Ignat – posibil la Ripensia Timişoara (împrumutat de Performanţa Ighiu). Plus trei antrenori, Alexandru Pelici la FC Hermannstadt, cu ex-uniriştii Dîlbea şi D. Tătar, alături de foştii cugireni Cîrstean, Necşulescu şi Piko, Cornel Ţălnar la Luceafărul Oradea şi aiudeanul Bogdan Andone la ASU Poli Timişoara.

Sursa foto: gsp.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea