Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Florin Roman a pus muzică patriotică la ședința Comisiei juridice: Pentru colegii mei, poate vor înţelege şi ei că ţara nu se vinde pe voturi la moţiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Florin Roman a pus pe telefon melodia „Trasilvania măreaţă”, la ședința Comisiei juridice de marți dimineața, unde deputaţii din trei comisii parlamentare aşteaptau de aproape o oră începerea şedinţei.  

În respectiva ședință urma să se dea un raport asupra propunerii legislative care vizează scăderea pragului pentru folosirea limbilor minorităţilor în administraţie.

”Așteptând legea PSD de vânzare a 318 localități românești către UDMR, le-am pus colegilor parlamentari la microfon melodia „Transilvanie Măreață”! Au suspendat ședința… Bravo! Și au retras legea de pe ordinea de zi!”, a scris, marți, Florin Roman pe Facebook.

Întrebat de ce a pus telefonul la difuzor cu această melodie, liberalul a afirmat că toţi colegii lui ar trebui să înţeleagă că „ţara asta nu se vinde pentru nişte voturi la moţiune”.

„Transilvania măreaţă, poate vor să audă şi ei. Nu e solicitarea noastră, e solicitarea oamenilor din ţara asta de care au uitat, să-i asculte pe oameni dacă nu vor să ne mai asculte pe noi. Totul pentru nişte amărâte de voturi la moţiune, incredibil unde a ajuns ţara asta. Pentru colegii mei, poate le este dor să audă şi o să le mai pun până poate vor înţelege şi ei că ţara asta nu se vinde pe voturi la moţiune. Să-şi facă treburile lor murdare între ei”, a spus Florin Roman, membru al Comisiei juridice.

Deputatul PNL a susţinut că „nu îl deranjează colegii de la UDMR, ei pot să ceară ce vor, cei care le dau astfel de măgării au o mare problemă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea