Rămâi conectat

Actualitate

MARȚI: Se întrerupe furnizarea apei potabile în Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș și Noșlac. APA CTTA efectuează lucrări de relocare a unei conducte

Ziarul Unirea

Publicat

în

 SC APA CTTA SA Alba anunță  că în urma lucrărilor la autostrada SebeșTurda, tronson III, marți, 13 iunie, începând cu ora 3.00, va întrerupe furnizarea apei potabile în vederea relocării conductei DN400 în zona Ormeniș-Decea-Inoc.

Vor fi afectați consumatorii din localitățile: Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș, Noșlac și, de asemenea, consumatorii branșați direct din magistrala de pe acest tronson.

”Estimăm durata întreruperii la cca. 24 de ore, datorită lucrărilor complexe ce se vor desfășura pentru realizarea acestei relocări.

La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei, până la încadrarea în parametrii de calitate. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanți APA CTTA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea