Rămâi conectat

Sport

Veste bună pentru Metalurgistul Cugir: Mădălin Popa a semnat prelungirea contractului

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce antrenorul Călin Moldovan și-a prelungit contractul cu Metalurgistul Cugir, o nouă veste bună pentru gruparea de sub Drăgana, mijlocașul Mădălin Popa a semnat o nouă înțelegere cu „roș-albaștri”.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a parafat un contract valabil până în vara anului 2018, jucătorul venit de la Mureșul Vințu de Jos preferând continuitatea, deși a mai avut oferte și de la alte echipe din Liga a 3-a, inclusiv dintre conjudețene.

Este o mutare importantă pentru divizionara terță, mijlocașul fiind o piesă indispensabilă în linia mediană a Cugirului.

Mă bucur că Mădălin a acceptat să continue la Cugir. Este un jucător care l-am dorit în continuare și a dat dovadă de caracter, pe lângă valoarea fotbalistică, un fotbalist în jurul căruia se poate construi„, a apreciat antrenorul C[lin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea