Rămâi conectat

Ştirea zilei

Video: Bolidul Porsche al Poliţiei Române care prinde aproape 300 km/h, destinat prinderii vitezomanilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii români vor fi prezenți, de acum pe autostrada A2, pentru supravegherea traficului rutier, la bordul unui bolid destinat prinderii vitezomanilor. Autoturismul, un Porsche, va fi folosit în misiuni pentru prinderea celor care rulează cu viteze record pe autostrăzile din România.

Astfel, șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență, să respecte regulile de circulație și să nu apese prea tare pedala de accelerație.

Această mașină este o autospecială de viteză a Poliției Autostrăzi și o puteți întâlni pe autostrada A2.
Cu ajutorul ei, polițiștii rutieri veghează drumul spre soare.

Celor care circulă pe autostradă le recomandăm să respecte limita de viteză de 130km/h, să păstreze o distanță de siguranță suficientă față de autovehiculul din față și să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, care le-ar putea strica vacanța, polițiștii le recomandă conducătorilor auto care folosesc autostrada:

-Să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire și să păstreze o distanță de siguranță suficientă față de autovehiculul din față, pentru a putea opri în siguranță.

-Să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc.

-Să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație și să doarmă suficient înainte de a pleca la drum.

Interzise pe autostradă: Oprirea nejustificată și circulaţia pe banda de urgenţă a autostrăzilor! Creează situații periculoase pentru participanții la trafic și se sancţionează.

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Marele actor francez, Alain Delon, simbolul industriei cinematografice, s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Marele actor francez, Alain Delon, simbolul industriei cinematografice, s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani Actorul Alain Delon, simbol al cinematografiei franceze, a murit, duminică, la 88 de ani. Decesul a fost anunţat de cei trei copii ai săi, informează News.ro. Citește și: Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea