FOTO: O bucătăreasă din Alba Iulia, printre câștigătorii concursului de gastronomie GastroPan 2017. A urcat pe podium, ocupând locul III la categoria ”Lumea acvatică…din fructe și legume”
Cei mai pricepuți și experimentați chefi și bucătari artiști din România au participat la concursurile de gastronomie care au avut loc sâmbătă, 25 martie în cadrul expoziției GastroPan, la Sibiu. Printre câștigătorii ediției de anul acesta s-a numărat și o bucătăreasă din Alba Iulia, care a reușit să urce pe podium cu un platou inedit. Este vorba despre Liliana Verdeș, câștigătoarea locului III la categoria ”Lumea acvatică…din fructe și legume”.
Ultima zi a celui mai important târg de specialitate pentru industriile de panificație, cofetărie, gastronomie și ospitalitate, expoziția GastroPan, a reprezentat cireașa de pe tort nu doar în ceea ce privește inovațiile, tehnologiile profesionale și demonstrațiile interesante la standurile expozanților pregătite pentru vizitatori, ci și în ceea ce privește factorul de atracție pe care îl reprezentau numeroasele platouri festive culinare și sculpturile din fructe și legume aduse la secțiunea de gastronomie a Concursurilor GastroPan.
La categoria ”Lumea acvatică… din fructe și legume”, la care a participat Liliana Verdeș, concurenţii au avut sarcina de a sculpta piese artistice din fructe şi legume având tematica ”Lumea acvatică”. Juriul a avut o sarcină foarte dificilă, bucătarii artiști au prezentat creatii artistice uimitoare. În acest an două sculpturi culinare au fost premiate cu premiul I. Cele mai frumoase creaţii artistice au fost sculptate de către Forris Kinga, reprezentantă Abib Srl și Râpa Adrian Raul de la Fantezia Decor Srl. Locul II a fost obținut de Manea George, reprezentant Panda Express Food SRL, iar locul III de albaiulianca Liliana Verdeș din Alba Iulia.
Lista câştigătorilor:
Locul I: Forris Kinga – Abib Srl, Târgu Mureș
Râpa Adrian Raul – Fantezia Decor Srl, Satu Mare
Locul II: Manea George – Panda Express Food Srl
Locul III: Verdeș Liliana – Alba Iulia (foto stanga)
”Felicitări tuturor bucătarilor artiști pentru ingeniozitate, talent şi profesionalismul cu care s-au pregătit pentru Concursurile GastroPan 2017 și mulțumiri tuturor participanților, concurenților și juriului că au dat dovadă de minuțiozitate, respect și dedicare față de arta culinară ridicând-o astfel la nivel internațional”, transmit organizatorii.
sursa: gastropan.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
Mesaje, urări și felicitări de Crăciun fericit 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Mesaje de Crăciun pentru prietenii din străinătate în limba italiană Dacă aveți prieteni care cunosc limba italiană vă propunem să le trimiteți, în preajma sărbătorilor, unul dintre mesajele de mai jos. Surpriza va fi pe măsură. Buon Natale / Buone […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Curier Județeanacum 5 ore
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 10 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi