Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO. Patrula Eco Ciugud a pornit la drum: Acțiuni de familiarizare a locuitorilor privind procesul de colectare selectivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Patrula Eco Ciugud, constituită din elevi, reprezentanți ai administrației locale din Ciugud și cadre didactice ale Școlii Gimnaziale Ciugud, a fost prezentă, vineri, în toate satele comunei unde au împărțit flyere referitoare la colectarea selectivă.

”Acțiunea s-a bucrat și de sprijinul Postului de Poliție Ciugud, prin șeful de post, ag. șef. principal Eugen Popoviciu”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Primăriei Ciugud.

Inițiativa, care va continua și în următoarea perioadă, își propune familiarizarea elevilor și locuitorilor din Ciugud cu privire la procesul de colectare selectivă pe două fracții: umedă și uscată.

[nggallery id=3525]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea