Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Locuitorii din Sebeş fără apă la robinete, duminică din cauza unei defecţiuni pe strada Dorobanţi. Se încearcă soluţionarea defecţiunii până la orele după-amiezii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul dimineţii de duminică, 19 februarie 2017, în jurul orei 06.00, a fost semnalată o defecţiune la reţeaua de alimentare cu apă curentă pe str. Dorobanţi, intersecţie cu strada Griviţei, din municipiul Sebeş.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale APA CTTA Sebeş şi ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constat o fisură la îmbinarea între vana montată la începutul lunii noiembrie (atunci când a fost consemnată o altă defecţiune majoră pe strada Dorobanţi) şi conducta de azbociment învechită (care prezintă un risc permanent). Pentru a facilita intervenţia, a fost necesară dispunerea măsurii de oprire a alimentării cu apă, iar aceasta afectează, încă o dată, întregul oraş.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conform directorului sucursalei APA CTTA Sebeş, domnul Radu Şerbănescu, se încearcă remedierea defecţiunii până la orele după-amiezii.

Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, transmite încă o dată scuze tuturor cetăţenilor pentru situaţia de disconfort generată de infrastructura de alimentare cu apă învechită pe care oraşul o are în acest moment.

Administraţia publică locală, prin primarul Dorin Nistor, susţine necesitatea realizării unui studiu privind Modelarea hidraulică a Municipiului Sebeş, precum şi necesitatea unei investiţii majore pentru înlocuirea reţelelor de apă, canalizare şi ape pluviale pe întreaga rază administrativ teritorială a Municipiului Sebeş. Va fi un grafic de investiţii pe o perioadă extinsă.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea