Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CNAIR: Drumurile naționale și sectoarele de autostradă din șapte județe, închise circulației din cauza vremii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

drum_inchisCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis închiderea circulației pe drumurile naționale și a sectoarelor de autostradă din județele Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis, vineri, 6 ianuarie.

„Precizăm ca s-a decis închiderea circulației drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă din județele afectate de Codul Roșu. Se recomandă evitarea oricărei deplasări. Menționăm că intervenția în timp util a utilajelor de deszăpezire este condiționată și de respectarea de către participanții la trafic a tuturor regulilor de circulație și a restricțiilor impuse”, se arată în document.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

CNAIR a adus în atenție faptul că Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod Roșu, valabil vineri în intervalul orar 10.00 – 18.00, pentru șapte județe din țară, respectiv Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași.

Conform avertizării de Cod Roșu, vor exista intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zapadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea