Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 28 de ani din Cugir, cu antecedente penale, reținut de polițiști. A îmbrăcat o haină într-un magazin din oraș și a plecat cu ea fără să o plătească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

retinutPoliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr, cunoscut cu antecedente penale, care este bănuit că a furat dintr-un magazin din oraş, o haină în valoare de 165 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 decembrie 2016, poliţiştii din Cugir l-au identificat pe B.R.G., de 28 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-un magazin, faptă reclamată poliţiei în data de 13 decembrie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se pare că, în după amiaza zilei de 12 decembrie, în timp ce se afla într-un magazin din Cugir, a profitat de neatenţia vânzătorului, a îmbrăcat o haină în valoare de 165 de lei şi a părăsit magazinul, fără să o plătească.

Faţă de B.R.G., care anterior a fost condamnat pentru fapte de furt, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea