Rămâi conectat

Sport

Uniriştii interesaţi de jucători de la Arieşul Turda

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Posibila retragere din seria vestică a Ligii a 2-a a Arieşului Turda, ocupanta ultimului loc ar putea fi o oportunitate favorabilă pentru FC Unirea Alba Iulia, grupare preocupată să-şi asigure în intersezon serviciile mai multor jucători ai grupării antrenate de George Ciorceri. Dacă mutarea se va concretiza, iar „vulturii roşii” vor primi dreptul să-şi caute echipe, atunci formaţia din Cetatea Marii Uniri va încerca să achiziţioneze, în postura de liberi de contract, câţiva dintre echipierii turdeni. Pe listă se află la loc de cinste atacantul C. Tilincă (32 ani, interes manifestat şi în turul campionatului atât de antrenorul Stelian Gherman şi de şefii alb-negrilor”), alături de fundaşul Cr. Pop (30 ani), mijlocaşii I. Boroştean (24 ani) şi J. Vajda (28 ani). „Recunoaştem că ne interesează jucători de la Arieşul Turda, fără a oferi nume. N-avem forţa financiară să investim bani în transferuri, dar trebuie să aşteptăm pentru a vedea în ce măsură varianta retragerii din campionat a turdenilor capătă contur”, a spus Mihai Dăscălescu, preşedintele unirist.
lŞedinţă a
Consiliului de Administraţie
Miercuri ar trebui să se desfăşoare o şedinţă a Consiliului de Administraţie al FC Unirea întâlnire la care este aşteptat să participe şi antrenorul Stelian Gherman, acestuia propunându-i-se semnarea prelungirii contractului până în vara anului 2013. Altfel, oficialii albaiulieni au înaintat către UEFA, FRF şi Federaţia Italiană de Fotbal documentele prin care Empoli FC este reclamată pentru neplata transferului lui Fabian Himcinschi. Dacă nu se va dezamorsa situaţia, gruparea de Serie B riscă să nu primească licenţa în campionatul viitor, suma de 105.000 euro fiind vitală în acest moment formaţiei din Cetatea Marii Uniri, aflată în criză financiară, în actuala săptămână fiind scadentă a doua rată contractuală neachitată.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea