Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Școlar Reșița – Industria Galda 1-1 (0-1) |Trupa lui Paul Ciucă, remiză în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-ripensia-timisoara-6CSM Școlar Reșița a remizat cu Industria Galda de Jos în derby-ul penultimei etape a turului din Seria a 4-a a Ligii a 3-a și are șanse să ierneze în fotoliul de lider.

Formația condusă de Paul Ciucă a realizat un rezultat surpriză, un egal care a stricat sărbătoarea formației din Valea Domanului, pregătită să celebreze alături de fani clasarea pe prima poziție la mijlocul sezonului. Deși nu a mai câștigat de 5 jocuri, Industria dovedește în continuare că are potențial, remizând în ultimele două runde cu pretendente la promovare, CSM Școlar Reșița și Ripensia Timișoara!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Paul Ciucă: „O remiză în fieful liderului reprezintă un succes”

Un meci pe care l-am controlat în mare parte, am condus cu 1-0 și am avut superioritate numerică, dar a intervenit al doilea galben acordat gratuit lui Costea. Meciul s-a echilibrat și am primit gol la una dintre puținele șanse de gol ale adversarului. La începutul jocului, dacă ne-a fi întrebat cineva că suntem mulțumiți cu un egal, spuneam că „da”, dar după derularea ostilităților nu ne convine acest rezultat. Însă după felul cum s-a jucat, puteam obține lejer victoria. Un punct în deplasare împotriva primei clasate reprezintă un succes, o reușită„, a spus Paul Ciucă, în acest joc debutând P. Man în eșalonul terț.

Rezultatul a fost echitabil, în condițiile unui teren foarte dificil, Industria reușind să țină piept unui oponent în formă, găldenii trecându-şi în cont prima remiză externă din tur.csm-scolar-resita-industria-galda-8

Deși lipsiți de serviciile a trei jucători de bază, Frențiu, S. Mureșan și G. Goronea, vizitatorii au încurcat planurile primei clasate, ce venea după 6 victorii consecutive.

În minutul 27, Boloș a marcat primul său gol pentru Industria, după o foarfecă din careu, o execuție pretențioasă, la o centrare trimisă de Cr. Bodea. Egalitatea a fost restabilită de Costescu în minutul 76, din apropiere, la colțul scurt, o fază ce a surprins defensiva adversă.

*Două roșii!

Din minutul 32, liderul este în inferioritate numerică, Breșneni fiind eliminat pentru o intrare violentă la Cernea. În minutul 61, s-a restabilit egalitatea numerică, întrucât Costea a văzut roșu pentru cumul de avertismente, al doilea fiind acordat gratuit.

Echipe de start: *CSM Școlar: Zimmerman – Săndescu, Liuba, Negrei, Doda, Costescu, Coviț, Breșneni, Banac, Bloju, Beloescu; rezerve Petruț, Buzdugan, Ciucur, Marcu, Muselin, Toțu, Szijj. Antrenor Leo Doană.

Industria: Ștef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Boloș (74, Vonya), D. Lupșan, Costea, Cr.  Bodea – Baghiu (71, A. Cîmpean), Cernea (86, P. Man); rezerve Iancău – Fulea, Ov. Oniga. Antrenor Paul Ciucă.

Foto, text Gligor UDREA

[nggallery id=3011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea