Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Alba au aplicat peste 120 de sancțiuni, în valoare de peste 27.000 de lei, în doar șapte zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

În săptămâna precedentă, poliţiştii din Alba au verificat 469 de autovehicule de transport marfă şi persoane, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea siguranţei rutiere. Au fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute 4 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

parcare-politia01În perioada 10-16.10.2016, Serviciul Rutier Alba, a desfăşurat, pe raza întregului judeţ,o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului de mărfuri şi persoane.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificate 335 de autovehicule de transport marfă, iar poliţiştii au constatat 101 abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cele mai multe sancţiuni (23) au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 27.375 lei.

În ceea ce priveşte transportul public de persoane, poliţiştii au verificat 134 de autovehicule destinate acestui tip de transport, iar în 19 cazuri au constat abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice (viteză, centură, lipsă document). Valoarea totală a sancţiunilor aplicate transportatorilor de persoane a fost de 4.625 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT rutier la Câlnic: O femeie și un copil de 8 ani au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Câlnic: O femeie și un copil de 8 ani au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit Un accident rutier a avut loc miercuri la Câlnic. O femeie și un copil de 8 ani au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit. Citește și: ACCIDENT pe DN7: Un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea