Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Albaiulianca Delia Legian, campioană absolută la bikini fitness în cadrul concursului ”Cupa României la Culturism și Fitness 2016”. Se pregătește de Balcaniadele din Serbia

Ziarul Unirea

Publicat

în

delia-legian-alba-iulia05Albaiulianca Delia Legian pare să facă ”ravagii” printre sportivele din România. Aflată doar la cea de-a treia competiție, tânăra sportivă a reușit să câștige locul I și medalia de aur la categoria ei de înălțime, precum și trofeul campioanei absolute la openul din cadrul competiției ”Cupa României la Culturism și Fitness 2016 – Cupa Titanic” . Cu o evoluție surprinzătoare, Delia se pregătește acum să participe la Balcaniadele din Serbia.

Campioană Cupa României – Cupa titanic și Campioană Absolută (OPEN) Bikini Fitness! Îmi cer scuze că nu v-am anunțat că între timp, până o să concurez la Balcaniade peste o săptămână, unde sper să reprezint România cu bine și să vă fac mândri aducând o medalie, azi (n.a. sâmbătă)  am participat la Cupa României și am reușit din nou să scot cel mai bun rezultat! Mi-am dorit să vă fac din nou o surpriză minunată și am reușit! Multumesc lui Dumnezeu că are grijă de mine și îmi veghează fiecare pas!”, a scris Delia Legian într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în care nu a uitat să le mulțumească celor care sunt lângă ea și o susțin, în special antrenorului ei, Claudiu Penzeș.

delia-legian-alba-iulia01

Concursul ”Cupa României la Culturism și Fitness 2016 – Cupa Titanic” s-a desfășurat, sâmbătă, la Casa de Cultură din Sâncraiu de Mureș, și a reunit la start concurenți din toată țara.

Reamintim că Delia a cucerit, în luna septembrie a.c., medalia de aur și titlul de campioană la Bikini Fitness, în cadrul competiției Pro Nutrition, iar la primul concurs la care a participat – titlul de vicecampioană națională la fitness.

Citiți și FOTO: O nouă performanță pentru albaiulianca Delia Legian! Tânăra sportivă a cucerit medalia de aur și titlul de campioană la Bikini Fitness, în cadrul competiției Pro Nutrition

Cititi si FOTO| O tânără din Alba Iulia, vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat

Delia Alexandra Legian are 25 de ani, a învățat la Liceul cu Program Sportiv și este absolventă a unei Facultăți de Educație Fizică și Sport. În prezent este instructor la Zengym, o sală de fitness din Alba Iulia și la Allegria Spa&Wellness. Totodată, ea a făcut parte din echipa de baschet feminin a universității din Alba Iulia.

Îi urăm și noi succes Deliei, la Balcaniadele din Serbia!

[nggallery id=2843]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia va fi sărbătoare. The PuzZles vor da glas unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Truck Tuning Art 2024. Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea