Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Ce nebunie în Liga a IV-a, Rapid CFR Teiuş – Olimpia Aiud 4-4 (3-2)! Oaspeţii au egalat în inferioritate numerică, de la 2-4, „tripla” lui Gh. Râşniţă – insuficientă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rapid-teius-olimpia-aiud-48Terenul la limita impracticabilului nu a împiedicat o spectaculoasă derulare a ostilităţilor în disputa dintre Rapid CFR Teiuş şi Olimpia Aiud, încheiată 4-4 (3-2), cu oaspeţii marcând ultimele două goluri în inferioritate numerică (eliminat Şuşman în minutul 52), ultima reuşită fiind semnată de antrenorul-jucător Remus Ţălnar. Olimpia a fost condusă cu 2-0, 3-1 şi 4-2, dar a reuşit minunea şi a smuls un punct mare lângă „Gară”.

Au marcat Gh. Râşniţă (2, 8, 66), R. Domşa (29), respectiv Ciubucă (14), Horvat (32), A. Bălan (78, penalty), Ţălnar (84)

*Răşniţă, 9 goluri din 10 pentru feroviari

Teiuşenii au început tare, aveau 2-0 după nici 10 minute, graţie dublei golgheterului Gh. Râşniţă, ce scrie un record rapid-teius-olimpia-aiud-35incredibil, având 9 din cele 10 goluri înscrise de echipa sa în aceste 7 etape! Cu un efectiv redus numeric, dar o singură rezervă, Olimpia a reintrat în joc, a punctat prin Ciubucă, însă până la pauză fiecare echipă a mai înscris câte un gol, avantajul fiind minim în favoarea Teiuşului.

La reluare, Olimpia a primit două lovituri în 20 de minute,  Şuşman a văzut roşu în minutul 52,apoi gazdele distanţându-se, după ce Râşniţă a marcat a treia oară (66). Era 4-2 pentru Rapid, dar nebunia a fost în final, când în 6 minute, aiudenii au restabilit egalitatea, în inferioritate, iar disperarea amfitrionilor, ce au ajuns cu portarul Georgian Costea în careul advers nu a fost suficientă… Teiuşul a pierdut două puncte, deşi a jucat aproape o repriză în superioritate numerică şi a condus mereu pe tabelă!

[nggallery id=2839]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea