Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, o nouă mare surpriză „marca” Energia Săsciori: remiză la Sportul Petreşti, în derby-ul Văii Sebeşului! Viitorul Spicul Daia Română, set la zero cu „lanterna roşie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muresul Vintu de Jos-Energia Sasciori18Sportul Petreşti a fost ţinută în şah pe propriul teren de Energia Săsciori, în derby-ul Văii Sebeşului, meci încheiat remiză, scor 0-0. Sunt primele puncte stagionale pierdute de nou-promovată, care până la acest joc avea 5 victorii din tot atâtea meciuri şi stătea în coasta liderului Şurianu Sebeş, desprins acum la două puncte în ierarhie.

În faţa a peste 300 de spectatori Energia Săsciori a izbutit un nou rezultat surpriză, după victoria din runda precedentă cu Viitorul Sîntimbru, scor 4-2, prima din campionat. Partida a fost echilibrată, cu ocazii de ambele porţi şi o replică peste aşteptări a vizitatorilor, care şi ei au avut alături un grup numeros de suporteri.

În altă partidă, Viitorul Spicul Daia Română – Gaz Metan Valea Lungă 6-0 (3-0), goluri înscrise de Fl. Schiau (10), Al. Hada (27, 47), V. Bişboacă (43, din penalty), G. Scheau (78, 88).

Viitorul Spicul s-a distrat cu „lanterna roşie”, ce s-a prezentat la acest joc cu numai 11 jucători.

*Paul Ciucă a mizat pe un fotbalist de 14 ani!

A doua victorie consecutivă pentru elevii lui Paul Ciucă, antrenor care în repriza secundă a mizat pe Alexandru Scheau, un jucător de numai 14 ani şi 7 luni, ce a debutat etapa trecută în distribuţia Viitorului. În ultimele 25 de minute, acesta a intrat în teren în postura de mijlocaş stânga, înlocuindu-l pe S. Cibu.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea