Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Un deputat PNL își critică dur propriul partid: E în derivă, pumnul în gură e principiul suprem, iar combinațiile, mai importante decât programul de guvernare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PNL este în derivă, politica pumnului în gură este principiul suprem şi în general combinaţiile politice sunt mai importante decât programul de guvernare, susține deputatul liberal Diana Tușa, într-o discuție cu susținătorii acestui partid.

PNL„PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem şi… în general combinaţiile politice sunt mult mai importante decât programul de guvernare”, a afirmat deputatul liberal.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Diana Tușa consideră că partidul din care face parte a uitat ce înseamnă dreapta şi a îmbrăţişat măsurile populiste, lucru care a fost demonstrat prin rezultatul la alegerile locale. De asemenea, în opinia ei, liberalii vor putea să-şi impună un premier „doar printr-o minune” şi că nu există la PNL o persoană mai capabilă decât actulul premier Dacian Cioloş pentru funcţie.

„Puţin vă interesează pe dumneavoastră de faptul că se aruncă vina pe ceilalţi sau se critică sau nu Guvernul… vă interesează oferta politică menită să vă uşureze viaţa. Dar despre aceste lucrui nu se vorbeşte în PNL. Şi acesta este un alt motiv pentru care nu mă mai regăsesc în acest partid”, a mai spus ea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea