Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Absolventă a Colegiului ”HCC” din Alba Iulia, admisă cu 10 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O absolventă a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Diana Antonia Safta, a fost admisă cu 10 la Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Diana Antonia01

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Doi absolvenți au obținut nota 10 la examenul de admitere la Facultatea de Farmacie din Cluj-Napoca, între care și absolventa Diana Antonia Safta (foto). Ultimul dintre cei 90 de candidați admiși la buget a obținut nota 7,9. Examenul a avut loc în 25 iulie.

De altfel, mai mulți absolvenți ai Colegiului ”HCC” din Alba Iulia au fost admiși la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, iar unul la UMF ”Carol Davila” București.

Astfel, la Medicină, pe locurile bugetate au intrat la UMF Cluj-Napoca Ioana Vințan – 8,4, Andreea Carlogea – 8,3 și Darian Blănaru – 7,84. La medicină au fost scoase la concurs 300 de locuri subvenționate de la bugetul de stat, iar mediile de intrare au fost cuprinse între 9,85 și 7,83

La Farmacie, Dolores Ștef a fost a treia admisă, cu 9,94, iar ceilalți elevi care au studiat la ”HCC” și vor să devină farmaciști sunt: Dana Stanciu – 9,64, Diana Alexandra Irimie – 9,39, Ana Alexandra Truța – 9,13 și Bianca Hărpian Cheșcheș – 8,49. Mihai Buza a fost admis la UMF ”Carol Davila” București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea