Rămâi conectat

Sport

Viitorul Abrud în „sferturi” la Cupa Pro Luceafărul 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

   În această perioadă echipa Viitorul Abrud a participat la un turneu de fotbal juvenil organizat în capitală de clubul Pro Luceafărul, la categoria de vârstă copii născuţi în anul 2002, unde au fost înscrise 13 formaţii. Moţii, pregătiţi de Marius Pocol au debutat cu dreptul şi au învins în primul meci cu un categoric 11-1 (5-0), formaţia GD Voievod Bucureşti,  goluri marcate de Raul Poşovean – 6, Răducu Pocol – 3 şi Ştefan Torockai – două. “Fiul meu Răducu a jucat cu febră, fiind nevoiţi să mergem la urgenţe imediat după joc pentru că a acuzat stări de vomă“, a spus antrenorul Marius Pocol. Abrudenii s-au calificat în sferturile de finală ale întrecerii (au câştigat grupa C), după ce au repurtat o nouă victorie, 4-1 (2-1) cu Academia “Gheorghe Hagi” 2, reuşite semnate de Raul Poşovean – 3 şi Răducu Pocol.
În “sferturile de finală”, Viitorul Abrud a întâlnit “U” Cluj, fiind eliminată la loviturile de departajare (deşi portarul Paul Cioflică a parat două execuţii), după un meci dramatic, 3-3 în timpul regulamentar (marcatori Poşovean – două şi Pocol). Efectivul formaţiei din Apuseni a fost compus din următorii jucători: Paul Cioflică (portar), Radu Bălşan, Valentin Oancea, Răducu Pocol, Gheorghiţă Slătaru, Ştefan Torockay, Raul Poşovean şi Octavian Petruşan. „Şepcile roşii” au acces în semifinale, au întâlnit Sportul Studenţesc, pierzând tot după loviturile de departajare, în finala mare, Sportul Studenţesc trecând şi de Academia „Gheorghe Hagi”1.  (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea