Rămâi conectat

Curier Județean

Festivalul Luminii, sâmbătă, la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cercetaşii din Alba Iulia vă așteaptă, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21.00, la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina, să participați alături de ei la Festivalul Luminii, un eveniment aparte, în care cercetașii își propun să creeze o ambianță care să îi ajute pe toți cei care îi vizitează să se deconecteze preț de câteva minute de agitația cotidiană și să intre într-o lume feerică, construită de gulguțe.

Festivalul Luminii, la Alba Iulia03”Cercetașii României au hotărât ca anual, timp de câteva ore, să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte, să transforme oraşele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevină copil și să descoperim ca tineri sau adulți, lucrurile care ne fac mai fericiți”, se arată în evenimentul de organizare.

Festivalul Luminii este un eveniment național sincron, organizat anual de către membrii Organizației Naționale “Cercetașii României” și tinerii voluntari locali. În anul 2015, festivalul a ajuns la cea de-a 11-a ediție.

Cercetașii din Alba Iulia organizează Festivalul Luminii din 2010 pentru a oferi oamenilor şansa de a vedea ”familia” lor dar şi pentru a-i îndemna să se bucure de lucrurile mărunte din vieţile lor, lucruri pe care, spun ei, le savurează cu fiecare ocazie.

Citește și: Cetatea Alba Carolina luminată feeric la Festivalul Luminii 2015. Atmosferă de basm creată de cercetașii din Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc” Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea