Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Şurianu Sebeş 1-2 (0-2) | „Derby-ul” pentru locul secund adjudecat de trupa din „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - Surianu Sebes 42Şurianu Sebeş a învins în deplasare pe Viitorul Sântimbru, scor 2-1 (2-0), într-un meci al echipelor ce aspirau la câștigarea campionatului Ligii a 4-a, dar trebuie să se mulțumească cu celalalte locuri de pe podium.

În alt meci, Euro Șpring – ASC Pianu 3-1 (3-0): Tegbo (7, penalty, 35), Costea (12)/ Gh. Râșniță (60). Euro va încheia sezonul pe locul 4, terminând meciul cu 6 juniori în teren!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Șurianu este a doua echipă din Liga a IV-a, invincibilă în primăvară, după campioana Mureșul Vințu, însă formația condusă de Mihai Manea și Raul Oargă trebuie să se mulțumească cu locul al doilea, cu toate că a sperat la accederea la baraj.

Și ce meci de foc se anunța jocul, dacă adversarele nu pășeau greșit în urmă cu o etapă, Viitorul la Daia Română, iar Șurianu acasă cu CS Ocna Mureș.

*Dubla golgheterului Vali Drăgan

Viitorul Santimbru - Surianu Sebes 3Dubla golgheterului Vali Drăgan din prima jumătate de oră a tranșat soarta unui joc pentru locul secund, mitanul inaugural fiind marcat de accidentarea gravă a lui I. Biro la glezna dreaptă în mintul 5, micuțul jucător ajungând la Spitalul de Urgență Alba Iulia pentru investigații medicale.

Atacantul aiudean a deschis scorul cu un lob peste Barna de la 11 metri (min. 18), după o pasă de la Trifa și l-a majorat în minutul 30, cu o execuție de efect de la peste 25 de metri, ce l-a surprins pe portarul advers.

Viitorul a redus handicapul prin Sularea (min. 71), iar gazdele au revendicat un penalty la un henț în careu la Todea, câteva minute mai târziu, dar centralul Ad. Damian (Blaj) a acordat numai lovitură liberă de la marginea careului.

Dacă ieri, la Vinţu de Jos a fost sărbătoare, întrucât Mureşul a câştigat campionatul Ligii a IV-a, la Galtiu miza a fost una simbolică, între pretendentele la promovare, din urmă cu câteva etape, ocuparea poziției secunde, la finele unei stagiuni în care combatantele au visat la baraj.

*Campioana de toamnă a căzut pe trei!

După ce a condus autoritar clasamentul la finele turului, având 7 puncte avans, Viitorul Sântimbru a căzut pe poziția a treia, fiind depășită de Șurianu cu două puncte înaintea ultimei etape.

[nggallery id=2215]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea