Rămâi conectat

Actualitate

Regele Mihai dator cu peste 4 milioane de lei la Stat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe lista datornicilor la ANAF, alături de alte nume sonore, atât din politică, muzică, dar și din mediul de afaceri, se află Regele Mihai. Suma datorată de acesta nu este deloc de ignorat, potrivit datelor publicate de gov.ro, respectiv 4.107.135 de lei.

regele mihaiPrimul loc în ”topul datornicilor” – persoane fizice – îl ocupă primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, cu datorii în valoare totală de 232 de milioane de lei. Pe locul doi se află Florin Mateiu, din orașul Victoria, cu o datorie totală de aproximativ 102 milioane de lei, iar pe locul trei este Bogdan Mihai Ciortea, din Cluj Napoca, cu 21.7 milioane de lei.

Printre datornici se mai numără Theodor Berna, George Becali, Silviu Prigoană, Cristian Ţânţăreanu sau Elena Băsescu. Patronul echipei Steaua Bucureşti apare pe poziţia 54, cu datorii totale de aproape 4 milioane de lei, în timp ce Silviu Prigoană apare cu datorii totale de peste 3,9 mil. lei.

Lista cu persoanele fizice care figurează cu restanţe la Fisc mai mari de 1.500 de lei, la data de 31 martie 2016, şi neachitate până în prezent, conţine 187.230 de contribuabili, care totalizează obligaţii fiscale restante de 3,4 miliarde de lei, rezultate inclusiv din activităţi economice independente sau profesii libere.

Lista a fost publicată luni de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). (Z.U.)

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea