Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

20-22 mai: Târgul de Carte “Alba Transilvana”, ediția a IX-a, la Alba Iulia. Specialiști și invitați din toate zonele culturii scrise, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tn_2016_afis_targ_carteSe apropie din nou sărbătoarea cărţii la Alba Iulia! În perioada 20-22 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Carte “Alba Transilvana”, cea de-a IX-a. Actori cu aport important în universul cărţii şi al lecturii se vor întâlni și în acest an în oraşul Marii Uniri pentru a celebra Cartea.

”Spaţiu al întâlnirilor şi al dialogului, având un profil aparte în peisajul evenimentelor culturale din inima Transilvaniei, Târgul de carte „Alba Transilvana” se va desfăşura în perioada 20-22 mai 2016, în Alba Iulia. 

Cea de-a 9-a ediţie a târgului propune publicului o paletă largă de evenimente la care vor participa specialişti şi invitaţi din toate zonele culturii scrise: autori, editori, traducători, distribuitori, tipografi, bibliotecari, agenţi literari, critici, animatori şi jurnalişti în domeniul cultural, precum şi personaltăţi ale artei şi scenei româneşti”, transmite Mioara Pop, directorul Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Program de vizitare a Târgului de carte „Alba Transilvana”:
Vineri, 20 mai: 10-20
Sâmbătă, 21 mai: 10-20
Duminică, 22 mai: 10-19

Programul detaliat va fi prezentat în zilele ce urmează.  Cei care vor să afle mai multe detalii pot urmări site-ul evenimentului www.albatransilvana.ro.

Târgul de Carte „Alba Transilvana” este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Alba-Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Fundația „Inter-Art” Aiud, Liceul de Arte Regina Maria, Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Asociația „Agora” Alba Iulia, Palatul Copiilor Alba Iulia, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea