Rămâi conectat

Sport

Euro Șpring – Șurianu Sebeș 0-1 (0-0) |Golgheterul Vali Drăgan și-a făcut datoria și echipa lui Mihai Manea continuă să spere la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

ASC Pianu - Surianu Sebes 2Șurianu Sebeș a învins în deplasare pe Euro Șpring, scor 1-0 (0-0), reușită de senzație a golgheterului Ligii a IV-a Vali Drăgan (min. 55), iar echipa lui Mihai Manea se menține în calculele promovării, situându-se la două puncte de primele clasate Mureșul Vințu și Viitorul Sântimbru.

Lupta la vârf rămâne încinsă, cu cele trei formații angrenate în bătălia pentru baraj, deși în această rundă Mureșul a urcat pe prima poziție, a recuperat 7 puncte avute deficit la mijlocul sezonului și beneficiază de un program mai facil și rezultate directe favorabile cu contracandidatele.

Vizitatorii au rămas în inferioritate numerică în minutul 65, când Rahovean a văzut cartonașul roșu.

Șurianu a câștigat într-o deplasare complicată, împotriva unui oponent ce a avut multiple absențe din efectiv. Oaspeții au dominat jocul, au ratat marile ocazii, dar au și tremurat serios în secvențele de final. Sebeșul a depășit sincopa numită remiza de pe „Cetate” și speră în continuare.

În alt joc: Viitorul Spicul Daia Română – Energia Săsciori 2-0 (1-0): G. Scheau (42, 80, ambele penalty). Victorie importantă pentru nou-promovată, care a depășit pasa proastă. Duelul dintre frații Ciucă nu s-a mai produs, întrucât Horia a absentat din motive medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea