Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1 (0-0) | Pas greșit pe „Cetate” pentru echipa lui Mihai Manea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - Surianu Sebes 44Șurianu Sebeș a pierdut două puncte prețioase în cursa promovării în Liga a 3-a, după remiza de pe „Cetate”, scorul fiind deschis de golgheterul Val. Drăgan (85, din penalty, după un fault asupra lui P. Muntean).  Onacă (88) a restabilit egalitatea cu șut de la marginea careului! În etapa a 23-a a Ligii a IV-a, pe „Cetate”, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1  (0-0), o surpriză a rundei.

Viitorul Sântimbru se păstrează pe prima poziție, după victoria externă cu Olimpia Aiud, gol Pisoiu (69)

Este al doilea joc din acest campionat ]n care Mihai Manea se împiedică de fosta sa echipă, după ce în tur a fost învins 2-0, pe când pregătea Mureșul Vințu. Candidata la promovare a controlat primele 45 de minute, dar a scăzut tempoul în actul secund. Totuși, o mare ocazie de a parafa victoria a fost semnată de Lăcătuș (81) – cap din 7 metri parat de Cătălin Suciu, internaționalul de juniori. Deși era credidată drept favorită trupa din „Arini” a plecat dezamăgită de pe „Cetate”

*Mihai Manea: „Echipele care-și doresc mai mult își ating scopurile”

Și noi și adversarii am ratat bune ocazii, iar în anumite momente ale jocului ne-a lipsit prospețimea în gândire. Echipele care își doresc mai mult își ating scopurile. Nu e pierdută lupta pentru promovare, în condițiile în care noi venim de pe locul 4 și ne propunem să câștigăm fiecare meci„, a declarat Mihai Manea.

*Mihai Dăscălescu: „Șurianu, cea mai bună echipă din campionat, Unirea își va apăra corect șansele”

Am întâlnit cea mai bună echipă a seriei, într-un meci peste nivelul Ligii a 3-a. Cătălin Suciu ne-a menținut în viață prin intervențiile sale. Unirea Alba Iulia își va apăra șansele pe teren, indiferent de adversar„, a precizat Mihai Dăscălescu.

*Șurianu a solicitat un penalty la Val. Drăgan

Cea mai controversată fază a jocului s-a produs în minutul 61, când Vali Drăgan a sărit la cap cu un fundaș unirist, iar vizitatorii au solicitat pe un ton vehement lovitură de pedeapsă!

*Portarii în prim plan, Unirea ocazii mari în actul secund

Un meci peste nivelul eșalonului, dominat teritorial de Șurianu, în primul mitan, însă și „alb-negrii” și-au arătat colții. Portarii Cătălin Suciu și Dragoș Pop și-a făcut datoria în repetate rânduri. Amfitrionii au stat la cutie, dar în actul secund și-au trecut în cont marile oportunități prin Joldeș: 55 – bară din corner și mai ales 73 – reluare afară din careul mic, când poarta era goală.

*Scandal cu Nemeș (ii) la meciul Mureșul Vințu – Cuprirom Abrud!

Oficialii de la Șurianu Sebeș vor să reacționeze după cele petrecute ieri la jocul Mureșul Vințu – Cuprirom Abrud și să sesizeze AJF Alba. La respectivul meci, în distribuția oaspeților au evoluat Cătălin Nemeș (aflat în stare de suspendare) și… Dan Nemeș (pe fals) – fotbalist care nu mai are drept de joc în această ediție în care a jucat la două echipe în tur, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu. Deci practic, Dan Nemeș a evoluat incorect împotriva echipei unde a fost legitimat ultima dată…

[nggallery id=2010]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea