Rămâi conectat

Curier Județean

18-21 aprilie: ”Dialogul chitarelor” – expoziție itinerantă demonstrativă, organizată de cercul de chitară de la Palatul Copiilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cercul de chitară de la Palatul Copiilor din Alba Iulia organizează, în perioada 18-21 aprilie, o expoziție itineranță demonstrativă ”Dialogul Chitarelor”, adresată exclusiv elevilor cu ocazia desfăşurării evenimentelor din săptămâna ”Şcoala Altfel”.

Expoziția se va desfășura luni și marți, între orele 10.00-14.00, la Palatul Copiilor din Cetate, iar miecuri și joi, în același interval orar (10.00-14.00), în sala de lectură a Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba.

Profesorul Daniel Avram şi câţiva dintre elevii cercului de chitară vor cânta celor prezenţi mici fragmente din diferite genuri muzicale precum jazz, folk, rock, muzică uşoară etc, pentru a explica destinaţia acestora.

În cadrul evenimentului, vor fi expuse peste 20 de chitare acustice, electrice, bass din colecţia personală a profesorului Daniel Avram, fiului acestuia prof. Dan Avram (Lic. de Muzică ) şi din dotarea Palatului Copiilor.

Tot cu ocazia desfăşurării evenimentelor din săptămâna ”Scoala Altfel”,  Palatul Copiilor Alba va invită luni, la ora 17.00,  la un spectacol folcloric organizat de prof. Victor Geogean, iar miercuri de la ora 18.00 la un spectacol de muzică folk, teatru şi muzică uşoară, organizat de prof Daniel Avram şi Teodora Mălin. Ambele spectacole se vor desfăşura în aer liber, în Piaţa Cetăţii, şi se adresează tuturor iubitorilor muzicii indiferent de vârstă. (C.M.)

foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic

Bera Larisa

Publicat

în

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic În perioada 9 iulie – 30 august, la Muzeul Principia din Alba Iulia are loc „Școala de vară”, o activitate care propune două noi ateliere creativ-educative destinate celor mici. Structurate pe două teme principale: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea