Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mureşul Vinţu de Jos – Energia Săsciori 6-0 (3-0) | Viitorul Sântimbru a învins la Daia Română și se menține lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureşul Vinţu de Jos a câștigat la pas, scor 6-0 (3-0) cu codașa Energia Săsciori, după un meci ce s-a disputat într-un singur sens. În celălalt meci important la vârf, Viitorul Sântimbru a învins la Daia Română, scor 2-1 (2-0) și se menține lider, cu două puncte avans față de Euro Șpring, pe care o va întâlni etapa viitoare într-un derby, pe teren propriu.

*Daniel Tat, gol la seniori la nici 16 ani!

Golurile au fost înscrise de I. Tătar (24) – o execuție superbă, I. Preda (37) – cap după un corner și Stoianof (44, penalty). După pauză au mai punctat Gavrilă (68) – reluare din centrul careului și Bratima (72) – șut violent de la 15 metri. Bucuria a fost desăvârșită de juniorul Daniel Tat (82), cel care la 15 ani și 8 luni a marcat primul său gol la seniori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sub comanda lui Dan Mănăilă, vințenii rămân singura echipă ce nu a primit gol în returul Ligii a IV-a, jocul fiind unul la discreția candidatei la promovare, ce a reușit cea mai categorică victorie din retur. Mureșul este la egalitate de puncte cu Șurianu, cu 46 de puncte, pe care a depășit-o la golaveraj.

Pe terenul secund al arenei „Cetate”, în condițiile unei ploi agasante, echipa lui Mănăilă n-a avut nicio emoție, controlând autoritar jocul. Vizitatorii nu au rezistat decât o jumătate de repriză, buturile Energiei fiind asediate de o echipă dornică să facă golaveraj pe seama unui oponent modest.

În celelalte partide Inter Ciugud – Cuprirom Abrud 2-2 (0-2): Ad. Păcurar (70, penalty), D. Ursu (75), respectiv Avram (11), Miheț (21). Punct important smuls de „lanterna roșie”, care a condus cu 2-0, dar a jucat din minutul 72 în inferioritate numerică, fiind eliminat Corpade.

Viitorul Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru 1-2 (0-2): Ad. Hăprian (57), respectiv Drăghiciu (22), Sularea (31)

[nggallery id=1917]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea