Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Centrul de Excelenţă Timişoara 3-2 (1-0), în Liga Elitelor Under 17 | Victorie mare a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - Timisoara Liga Elitelor 54În etapa a 19-a a Ligii Elitelor Under 17, pe „Cetate”, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a întâlnit Centrul de Excelenţă Timişoara, meciul încheindu-se cu scorul de 3-2 (1-0), după ce la un moment dat „alb-negrii” au condus cu 3-0! Succes extrem de important al uniriștilor, împotriva unei echipe ce are cu totul alt statut financiar și organizatoric, parte din proiectul FRF pentru revigorarea fotbalului românesc.

*Ambiția lui Vasile Ursu!

A fost ambiția mea să câștig împotriva Centrului de Excelență, ce adună jucători din toată țara. Sunt mândru de băieții mei, care au dovedit valoare, deși noi suntem o echipă mică, cu arie redusă de selecție și multe multe probleme financiare„, a menționat antrenorul Vasile Ursu, care și-a luat astfel revanșa după eșecul drastic din tur, 1-6, când a avut doi eliminați.

*Andrei David – dublă!

Atacantul Andrei David, care evoluează și în echipa de Liga a IV-a a Unirii Alba Iulia a deschis scorul în minutul 24, după o eroare a portarului Barbu, blocând degajarea acestuia. Surpriza s-a conturat după pauză, în minutul 45, când Voinea a majorat scorul, marcând pentru 2-0. Același Andrei David a ieșit la rampă în minutul 60, când și-a trecut în cont dubla, cu o finalizare din apropiere.

*Vizitatorii s-au trezit la final

Admonestați de pe bancă, vizitatorii s-au trezit din dușul rece și au punctat în două rânduri prin Țiereanu (70) și Șimăndan (78), ratând chiar o ocazie de egalare. A fost însă o revenire târzie, care nu a adus decât puțin dramatism în final!

*Pușcaș și Manolache, pe „Cetate”

Marcel Pușcaș – manager de dezvoltare regională al FRF și Gabriel Manolache – selecționer al echipei României Under 16, alături Alin Hancăș – reprezentant zonal FRF au fost prezenți pe „Cetate” pentru a urmări jucători de perspectivă din cele două echipe.

Au evoluat echipele: *AFC Unirea 1924 Alba Iulia: M. Lazăr – G. Stan, D. Hulea, Lupea, Duma, Palfi, Cordoș,Davidaș,  Voinea, Negrea, An. David, au mai intrat Oprean, Zsigmond; rezerve Petric, Văsuț, Bota, Marc, Almășan. Antrenor Vasile Ursu.

*Centrul de Excelență: Barbu – Jurj, Țiereanu, Giosu, R. Popa, Casian, Ad. Lazăr, Chera, Onișa, Trip, Coroiu; au mai intrat Talpoș, Șimăndan, Deta, Stoianovici; rezerve Pădure. Antrenor Adrian Văsâi.

[nggallery id=1867]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea