Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Eşec usturător pentru România Under 19 la Turul de Elită, 0-3 cu Cehia | Chelaru – titular, Suciu – rezervă în formula „tricolorilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa naţională Under 19Romania Under 19 1 a României a păşit cu stângul în Turul de Elită din Austria, eşec categoric 0-3 (0-3) cu reprezentativa Cehiei. În partida disputată pe stadionul Thermen din Bad Waltersdorf, golurile au fost marcate în prima repriză, când s-a decis şi soarta jocului, de Mihalik (5, penalty), Pulkrab (22) şi Trubak (34).

În distribuţia alcătuită de Andrei Spier, Marius Chelaru (Metalurgistul Cugir) a fost integralist, evoluând fundaş stânga, iar portarul unirist Cătălin Suciu a fost rezervă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Iată şi programul oficial al ”tricolorilor”:
*26.03.2016, ora 16:30 (ora României): România – Austria
*29.03.2016, ora 19:00 (ora României): Slovacia – România

Pentru a se califica la turneul final al EURO 2016, care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, România va trebui să ocupe locul 1 la finalul Turului de Elită. Cele şapte câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, ţara organizatoare a EURO U19.

Sursa text-foto: frf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea