Rămâi conectat

Sport

Un nou gol Carnat şi România Under 18, prima în grupa „Roma Caput Mundi” | Călin Suciu, integralist şi căpitan al „tricolorilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicuşor Carnat (origiCarnat Wolverhampton 1nar din Mihalţ) a înscris în minutul 29, unicul gol al meciului câştigat de România Under 18 în cadrul turneului din Italia „Roma Caput Mundi”, cu selecţionata Under 18 a provinciei greceşti Pellas.

Fotbalistul legitimat la Wolverhampton a părăsit terenul în minutul 55, fiind la a doua reuşită în Italia, după cea din meciul inaugural, 5-1 (0-0) cu formaţia din Anglia, când a deschis scorul.
Albaiulianul Cătălin Suciu a fost integralist între buturile „tricolorilor” şi la pauză a preluat banderola de căpitan, o premieră pentru talentatul portar al AFC Unirea 1924 Alba Iulia.

România s-a impus cu 1-0 (1-0) şi rămâne pe prima poziţie a Grupei A, după ce Italia Under 18 a învins cu 2-1 naţionala colegiilor din Anglia.
Conform site-ului Federaţiei Române de Fotbal, următorul meci va fi în 3 martie, ITALIA U18 AMATORI – ROMÂNIA, la Campo Sportivo Gillaro (Monte Compatri), iar finala este programată  pe Stadionul “Anco Marzio” din Ostia Lido/ Roma.

Sursa foto: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea