Rămâi conectat

Sport

Derby european în „Mica Romă”! Duminică, ora 14.30, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două reprezentante ale României în Europa vor disputa duminică, de la ora 14.30, derby-ul Diviziei A1, în Sala „Timotei Cipariu”, ce va opune liderul invincibil Volei Alba Blaj (50 de puncte) şi CSM Bucureşti (poziţia a 3 – a, cu 43 de puncte), meci contând pentru etapa a 18-a.Volei Alba Blaj - CSM Lugoj 19

Şi este întâiul duel dintr-o săptămână incendiară, ce mai cuprinde confruntările cu Ştiinţa Bacău (miercuri, deplasare) şi CSM Târgovişte (luni, 7 martie).
Dacă „tigroaicele” au reuşit calificarea în semifinalele Cupei Challenge (a treia competiţie ca şi importanţă valorică), în schimb pentru deţinătoarea titlului s-a încheiat aventura europeană, după eşecul drastic extern, cu Schweriner SC, în a doua manşă a „Challenge Round”-ului Cupei CEV, scor 0-3 (17-25, 13-25, 16-25).

În ultimele dispute directe, gruparea din „Mica Romă” a câştigat 5 partide la rând, una în tur, 3-1 la Bucureşti, alte trei în play-off-ul ediţiei anterioare, plus precedentul joc la Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea