Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Juniorul Andrei Ghiunghiuş (UTA „Bătrâna Doamnă”), transferat de Performanţa Ighiu | Dup, împrumutat la… AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniorul Andrei Ghiunghiuş (UTA „Bătrâna Doamnă”) este ultimul transfer al echipei Performanţei Ighiu. Fotbalistul născut în 1997 Ghiunghius Performanta Ighiu 2evoluează în linia mediană sau chiar atacant şi a fost împrumutat până la finele campionatului sub comanda lui Adorian Himcinschi.

Ghiunghiuş s-a mai aflat şi în vară pe lista nou-promovatei, dar mutarea a căzut în ultimul moment. Jucătorul s-a mutat şi cu şcoala în Alba, în efectivul ighian mai fiind şi alţi ex-utişti, portarul Roberto Bodea şi atacantul Szabolcs Szekely.

„Ne-am întărit şi la nivel de juniori. A contat şi dorinţa jucătorului de a evolua la o echipă mai aproape de casă”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi.

În 2014, Ghiunghiuş, pe atunci atacant la Atletico Arad a fost convocat de către Costel Gâlcă la o acţiune de pregătire a lotului naţional Under 17. Informaţiile au fost confirmate şi de presa arădeană.

În acest context, Denis Dup va reveni sub formă de împrumut la AFC Unirea 1924, club pe care l-a părăsit pentru a semna cu Performanţa Ighiu la începutul anului.

Sursa foto: Sportarad.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea