Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Lider UNPR din Alba: Gabriel Oprea să demonstreze că anumite erori pe care le-a făcut sunt accidentale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Electoratul va alege candidații la alegerile locale ținând cont și de imaginea pe care o are președintele de partid a opinat vicepreședintele UNPR Alba Nicolae Dobra, care a continuat spunând că speră ca generalul Oprea să demonstreze ”că anumite erori pe care le-a făcut în viața lui au fost accidentale și că nu-l caracterizează”.

”Eu cred că sunt influențați (n.a. oamenii) de mass-media. Omul va fi foarte influențat în alegerea lui de modul în care este perceput președintele partidului. Eu sper ca în perioada următoare președintele meu de partid să ajungă, prin mass-media, cu o imagine curată la oameni, prin ceea ce spune și prin ceea ce face, să demonstreze că anumite erori pe care le-a făcut în viața lui au fost accidentale și că nu-l caracterizează”, a spus Nicolae Dobra, luni, la radio Unirea FM.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totuși, însă, Dobra nu a încheiat subiectul fără să vorbească și despre faptele bune ale șefului de partid.

”Sufletește e un om deosebit. El când a fost ministru al Apărării, e adevărat, a avut din ce să trăiască, dar salariul de ministru s-a dus la două familii a căror soți au murit în Afganistan. Sufletește a fost legat de instituție. Nu am spus-o să-l spăl de păcatele lui”, a mai spus Dobra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Unirea Ziarul

Publicat

în

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea