// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Lider UNPR din Alba: Gabriel Oprea să demonstreze că anumite erori pe care le-a făcut sunt accidentale

vicepremier Gabriel OpreaElectoratul va alege candidații la alegerile locale ținând cont și de imaginea pe care o are președintele de partid a opinat vicepreședintele UNPR Alba Nicolae Dobra, care a continuat spunând că speră ca generalul Oprea să demonstreze ”că anumite erori pe care le-a făcut în viața lui au fost accidentale și că nu-l caracterizează”.

”Eu cred că sunt influențați (n.a. oamenii) de mass-media. Omul va fi foarte influențat în alegerea lui de modul în care este perceput președintele partidului. Eu sper ca în perioada următoare președintele meu de partid să ajungă, prin mass-media, cu o imagine curată la oameni, prin ceea ce spune și prin ceea ce face, să demonstreze că anumite erori pe care le-a făcut în viața lui au fost accidentale și că nu-l caracterizează”, a spus Nicolae Dobra, luni, la radio Unirea FM.

Totuși, însă, Dobra nu a încheiat subiectul fără să vorbească și despre faptele bune ale șefului de partid.

”Sufletește e un om deosebit. El când a fost ministru al Apărării, e adevărat, a avut din ce să trăiască, dar salariul de ministru s-a dus la două familii a căror soți au murit în Afganistan. Sufletește a fost legat de instituție. Nu am spus-o să-l spăl de păcatele lui”, a mai spus Dobra.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Răspunsuri la Lider UNPR din Alba: Gabriel Oprea să demonstreze că anumite erori pe care le-a făcut sunt accidentale

  1. pilu 20.01.2016 la 11:18

    Mosule, lasate de politca ca rad nepotii de tine. S-au nu te lasa gradele ?

  2. Cetatean 20.01.2016 la 20:06

    Ii cunosc bine pe acesti indivizi traseisti care mint cu nerusinare poporul si nu tin cont , sfideaza ce noi tinerii am cerut in strada , nu putem accepta ca acesti comunisti , securisti batrini sa mai faca parte din nici o structura de conducere in romania .
    Acum a venit vremea sa-i taxam ei nici nu stiu ce li se pregateste iar gasca politica numita unpr este in moarte clinica dupa cum a recunoscut si gen. izmenar oprea , iar dobra incearca prin metode de mult apuse sa-l … reabiliteze .
    La gropa de gunoi a istoriei cu voi dragi … micimani !!!