Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Oana Badea: Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă. Un model de primar este Gheorghe Rotar

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă, consideră Oana Badea (PNL), care a precizat, în acest sens, că un model de primar este la Blaj – Gheorghe Valentin Rotar.

Oana Badea01”Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă – motorul economic. Simt nevoia unui motor economic autentic. Aiudul a fost prin Metalurgica, acea bijuterie a metalurgiei românești, un motor economic în județ (…) E greu să mai vorbim de o fabrică cu 10.000 de locuri de muncă la Aiud, dar un motor care să dea siguranță celui care are o pregătire de nivel mediu, nivel tehnician sau nivel ingineresc se impune în Aiud”, a afirmat luni, la radio Unirea FM, Oana Badea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oana Badea, posibil candidat din partea PNL la Primăria Aiud, a spus că echipa de la nivelul administrației locale trebuie să inspire încredere investitorilor.

”Oamenii din Aiud spun așa, au venit investitori la Aiud, au plecat din Aiud, și-au deschis afaceri în alte localități din județ. Pentru această afirmație, pentru acest mit, dacă e realitate sau mit, trebuie să existe un răspuns public pe care nu trebuie să-l dau eu. Din 2016 ocaziile nu mai trebuie ratate. Mulți dintre aiudeni vorbesc de ultimul tren”, a precizat Oana Badea.

Ea a continuat spunând că, din punct de vedere logistic, Aiudul are toate premisele unei bune dezvoltări întrucât este amplasat pe un drum național, către Cluj-Napoca și Alba Iulia, și are o platformă industrială la linie ferată.

”Unul dintre modelele de primari pentru mine este domnul Rotar de la Blaj. În 2012 am avut o discuție cu dânsul. Văzându-i mandatele de succes am vrut să văd ce stă în spatele succesului. Sinteza-sintezelor a fost: îți trebuie doar bună-credință. Trebuie să vrei să faci. Mulți l-au judecat atunci când s-a deschis Bosch în Blaj, dar este un beneficiu fantastic pentru comunitate. Mi-a spus, ”și în genunchi aș fi stat să vină în Blaj””, a afirmat Oana Badea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea